Yritysinfo

SmarDirect -suoramarkkinointipalvelu auttaa Sinua markkinoimaan ja viestimään mahdollisimman helpolla tavalla haluttuun kohderyhmään. Palvelun avulla asiakkaamme pystyvät reagoimaan yhä paremmin nopeisiinkin tarpeisiin ja valitsemaan suoramarkkinoinnin valmistuotteista kulloinkin itselleen parhaiten soveltuvan vaihtoehdon. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisen ja helpon tavan ostaan suoramarkkinoinnin palveluita luotettavalta toimijalta.
 
SmartDirect -suoramarkkinoinnin palvelun tarjoaa PunaMusta Oy. Olemme toimineet vahvasti suoramarkkinoinnin parissa jo pidemmän aikaa ja perustaneet nyt uuden suoramarkkinoinnin verkkopalvelun yhteistyössä kumppaniemme Postin ja Flyn kanssa. Investoimme koko ajan palvelujemme kehittämiseen, jolloin voimme täyttää asiakkaidemme odotukset niin painetussa kuin sähköisessä viestinnässä. Pystymme tarjoamaan sellaisia palveluita, joita perinteiset kilpailijat eivät tarjoa. Me PunaMustassa tarjoamme asiakkaillemme tuotteita ja palveluita, jotka on tuotettu vastuullisesti niin ympäristön, ihmisten kuin taloudenkin kannalta.
 
Pyrimme valitsemaan aina ympäristömyönteisimmän tavan toimia. Erityisesti olemme panostaneet hiilineutraalien painotuotteiden tuotantoon ja pystymmekin tarjoamaan SmartDirect -palvelun kautta tilatut painotuotteet jakeluineen 100% hiilineutraaleina painotuotteina.
 
Yrityksemme tärkein voimavaraon henkilöstö, jonka hyvinvointia ja osaamista haluamme tukea. Turvalliset työolot sekä suunnitelmallinen koulutus takaavat pitkäjänteisen toiminnan. 
 

Lue lisää verkkosivuiltamme.