Yleisimmät kysymykset

K: Voinko tilata muita painotuotteita kuin palvelussa olevat?
V: Voit tilata, meillä on kattava valikoima erilaisia painotuotteita. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@smartdirect.fi tai p. 010 230 8071.

K: Voiko SmartDirect -tuotteita muokata omiin tarpeisiin?
V: Tuotteita voi muokata esim. paperilaadun, koon tai laajuuden mukaan. Ota näissä tapauksissa yhteyttä SmartDirect asiakaspalveluun.

K: Voinko tehdä postituksen omalla asiakasrekisterillä?
V: Kyllä voit.

K: Onko mahdollista kuorittaa omissa etukäteen painetuissa kuorissa?
V: On mahdollista. Mikäli kuori on valmiiksi konepostitettava, niin veloitus on halvempi, kuin käytettäessä käsinsuljettavaa teippikuorta.

K: Saako kuoreen mukaan lisäliitteitä?
V: Lisäliitteet ovat mahdollisia, niiden sekä koko että laajuus voi vaihdella, esim. saatteen lisäksi kyselylomake ja palautuskuori.

K: Voinko yhdistää painotyöhön sähköisiä viestinnän ratkaisuja?
V: SmartDirect -palvelu tarjoaa myös kattavasti erilaisia sähköisiä ratkaisua kuten uutiskirjeitä, kampanjasivuja, SMS-viestejä ym. monikanavaisia palveluita.

K: Tuleeko palvelun kautta kokonaislasku painatuksesta ja jakelusta?
V: Ei tule. SmartDirect -palvelun kautta tulee sähköinen- tai pdf-lasku painatuksen osuudesta ja Postilta tulee lasku jakelusta sekä mahdollisesta kohderyhmäpoiminnasta.

K: Saanko alennusta toistuvista töistä?
V: SmartDirect -asiakaspalvelu laskee tarvittaessa näistä tarjouksen. Mikäli tilaukset voidaan toteuttaa edes osittain esipainettuna, on sillä kustannuksia laskeva vaikutus.

K: Teen jakelutilauksen Kontaktissa, kuinka SmartDirect löytää tilaukseni Postin Kontaktista postittamista varten?
V: Valitse Kontaktissa jatkokäsittelijäksi PunaMusta Rasulankatu, jolloin tilaustiedot välittyvät SmartDirect
-palveluun.

K: Kuka voi auttaa minua suunnittelemaan painotyöt?
V: SmartDirect -palvelu tarjoaa sinulle myös suunnittelupalvelut sekä painotöihin että sähköisiin viestintäratkaisuihin.

K: Onko painotuotteet ympäristöystävällisiä?
V: Kaikki SmartDirect -palvelun tilattavat tuotteet ovat Hiilineutraaleja painotuotteita ja kun niihin yhdistetään vielä Posti Green -jakelu, koko ketju on 100 % hiilineutraali. Lisäksi kaikkiin tuotteisiin voidaan liittää Pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki.