Ostoskori on tyhjä

Blogi - Suoramarkkinointi tuo tuloksia

Suoramarkkinointi tuo tuloksia
28.02.2016 | Erkko Säynäväjärvi

Suoramarkkinointi tuo tuloksia. Haluamme inspiroida mielikuvitustasi sekä tarjota valmiita, hyväksi todettuja ratkaisuja ja maailman ympäristöystävällisintä suoramarkkinointia.

Suoramarkkinoinnin kohdentamismahdollisuudet ovat hämmästyttävän monipuoliset, sillä käytössämme on erittäin monipuoliset kohderyhmärekisterit, suoramarkkinoinnin tuotevalikoima sekä monikanavaiset palvelut. Kohdentamalla teet osuvampaa suoraa! Monipuolisten palveluidemme ja työkalujemme avulla tavoitat kohderyhmäsi tehokkaasti.

Miksi suoramarkkinointia kannattaa tehdä?

Hankkiaksesi uusia asiakkaita
Suoramarkkinoinnilla saat kustannustehokkaasti uusia asiakkaita. Tavoitat juuri ne yritykset ja kuluttajat, jotka ovat kiinnostuneita yrityksesi tarjonnasta. Kohdentamalla teet tulosta pienelläkin budjetilla.

Kehittääksesi asiakkuuksia
Kasvata nykyisistä asiakkuuksistasi entistä tuottavampia ja pidempiaikaisia. Lisää markkinointisi ennustettavuutta ja tarjoa ainutlaatuisia palvelukokemuksia.

Tehostaaksesi markkinointia
Säästä resursseja, aikaa ja vaivaa. Puristamme markkinointiprosessit sujuviksi ja huolehdimme rutiineista, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

Suoralla teet tulosta

Mikään muu media ei saa niin jakamatonta huomiota kuin kirje tai kortti – eli henkilökohtainen viesti. Et taistele millimetreistä lehdessä etkä ohikiitävistä sekunneista televisiossa tai radiossa. Asiakas näkee viestisi postissaan, puhelimessaan tai sähköpostissaan, avaa ja lukee sen.

Suoraposti raivaa tietä myynnillesi. Se kantaa viestisi perille täsmälleen oikeille henkilöille ennen puhelinmyyntisi kontaktointia. Suoralla voit puhutella kaikkia aisteja ja herättää mielenkiinnon. Siitä on myynnin helppo jatkaa.

Tiedät kuka tai millainen on potentiaalinen asiakkaasi. Löydät hänet nimellä ja osoitteella tai alueellisella kohdennuksella vaikkapa toimipisteesi vierestä. Ei hukkakontakteja eikä turhia markkinointikuluja – osut suoraan oikeaan kontaktiin oikealla viestillä. Yksinkertaista ja tehokasta.

Lisää viestiisi palaute-elementti, QR-koodi tai linkki kampanjasivulle, ohjaa asiakkaasi oikeaan osoitteeseen, ja huomaat heti, että jotain tapahtuu. Suora on mitattavinta markkinointia, josta saat tulokset heti. Suoralla vaikutat sekä mielikuvaan että myyntiin. Testaaminen kannattaa ja suoralla se on helppoa.