Kumppanimme

SmartDirect -suoramarkkinointipalvelu tarvitsee myös yhteistyökumppaneita, jotta voimme onnistua tarjoamaan juuri Sinulle ainutlaatuisen palvelukokemuksen.  Kyseiset kumppanit ovat tehneet meidän asiastamme oman asiansa. Kiitos heille.

Posti

 

Posti Group Oyj on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta 11 maassa. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli 1 859 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 23 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja.

Posti on pitkään kehittänyt suoramarkkinoinnin palveluita uusasiakashankintaan, viestintään ja tiedottamiseen sekä nykyasiakkaista huolehtimiseen. Postin palveluista voit ostaa kuluttaja- tai yrityspäättäjien osoitteet tai suunnitella alueelliset mainosjakelut. Voit myös varmistaa lähetystesi perillemenon; tarkistaa asiakasrekisterisi kunnon ja päivitää sen samalla ajantasalle.

www.posti.fi
www.posti.fi/kontakti

 

 

Smart Files Oy

 

Smart Files palvelee asiakkaitaan digitaalisen liiketoiminnan kumppanina. Kokonaisvaltaisilla ratkaisuilla voidaan parantaa asiakkaan liiketoimintaa, viestintää, markkinointia ja myyntiä samanaikaisesti. Yrityksen vahvuuksia ovat digitaalisen liiketoiminnan konsultointi, uusien palveluiden ideointi ja suunnittelu sekä niiden tekninen toteutus, integraatiot ja analytiikkaan perustuva optimointi sekä jatkuva kehitys.

Smart Files tarjoaa asiakkaillensa jatkuvaa tiedolla johdetun digitaalisen liiketoiminnan kumppanuutta käytännönläheisillä palveluilla. Yritys on jo yli 15 vuoden kokemuksella tarjonnut yksilöityjä palveluita ja ohjelmistoja kiireellisiinkin tarpeisiin. Smart Files on ketterä kumppani ja idearikas palveluntarjoaja, joka tarjoaa henkilökohtaista palvelua, laajan palveluvalikoiman, joustavuutta ja skaalautuvuutta aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Smart Filesin ammattitaitoisen tiimin asiantuntevuus ja moniosaaminen mahdollistavat monipuolisten ratkaisujen löytämisen. Smart Filesillä on aito halu auttaa asiakkaitansa menestymään!

www.smartfiles.fi